Jumpfit Trampoliner: Januar 2020

IMG_6362

Der er så mange steder at kilde trampoliner fra, herunder de mærker DDI Sport, Parkside, Hoppe Pro, Jumpsport, Pro Jump, Anakin, Airzone, Variflex, Sjov Sted, JumpKing, Hedstrom, NBF, Sky Bouncer, Bazoongi, Bollinger, Supertramp, Fritid Kongerige, Bravo Sport, Propel, JumpZone -, Fritids-Udsmider, Orbounder, Livsstil, USA, American, Sky Bouncer, Sundance, Euro Aktiv, Sportspower, Hoppe Pro, High Jump, Walmart, Kmart, Dicks Sporting Goods, Akademi Sport, Sport Myndighed, Sams Club, Bilka, Toys R Us, Menards, BJ, Model s, Sports Hytten. På en nylig Jonas Brothers koncert, der blev en trampolin, der er bygget ind i den fase, der gav mulighed for nogle sjove i mellem synger sæt. Selv Jonas Brothers Trampolin er trampolin sikkerhed puder! Trampoliner lave sjov scene rekvisitter for, især for Jonas Brothers.

Trampoliner er sjove og sikkert også, så længe common sense-og sikkerhedsforanstaltninger, herunder trampolin puder og/eller trampolin indhegninger er brugt. Livet Efter-Salg Service – Så længe du bestiller den KAN trampolin, du vil få 1 års garanti, herunder måtten, sikkerhed pad,ramme og håndtag osv, 24/7 efter-salg service. Der er også i jorden modeller, som du kan have selv med jorden (men disse kræver særlig opmærksomhed, så du ikke tage væk luften buffer er nødvendige i henhold til trampolin for at kontrakt og udvide med spring). Det tager lidt tid at vænne sig til at hoppe på en mindre trampolin, men når du får hænge af det, der er mange øvelser, trampolin du kan gøre. Der er mange forskellige trampolin typer til at overveje.

nogle gange er de nødt til at blive udskiftet hvert 3-5 år afhængigt af brug, og hvordan de er gemt i løbet af vinteren. Hvis du har brug for til at erstatte den trampolin pad, så du kan få dem online til hurtig levering. Dette er Lidt Tikes 7′ Trampolin til din favorit. Så en lille forholdsregel går en lang vej. I dette tilfælde på det tidspunkt et par mennesker kan kæmpe vind og sæt trampolinen på den modsatte side af huset fra kilde til vindretningen, for at få dig med storm, men den bedste forholdsregel er at bruge en Trampolin Tiedowns, og fastgør den i stille vejr for fred i sindet, selv når du er væk fra hjemmet.

Vi har været vidne til os selv en 12×18 foden oval trampolin (Bilka), med stel af metal, der bankede af 100 km vinde og sendt blæst over til naboerne gården. Det tager kun en høj vind storm til rent faktisk at blæse over og derfra en tung trampolin. Mens du vælger en indendørs trampolin sikre, at der er en sikkerhed dækker over fjedrene og et gelænder til at holde fast i, og lås det åbne når den er i brug. I det mindste bør du have den sikkerhed puder, som de lander på et stel af metal kan forårsage alvorlig personskade. Hvis din trampolin har springs, sørg for at du har trampolin puder omkring kanterne, og bedste til at hoppe én ad gangen.