Tips om, hvordan man effektivt bruge artiklen markedsføring

Uanset om du markedsføre et produkt eller en tjeneste, skal du få besøgende til din hjemmeside. Så du indse, at sandsynligheden for at gøre et salg er direkte relateret til antallet af besøgende på dit websted. Hvad skal du gøre? Viral markedsføring gælder for e-bøger, som kan være alt for lang til at skrive. Link udveksling er nyttige, men link gårde er at undgå. Google kan ikke lide din hjemmeside for nogle mærkelig grund. Hvad er en boardadministrator vel for at gøre?

Artikel marketing. Jeg vil fortælle dig alt om artikel marketing. Det er den hurtigste måde at udsætte dit websted til flere mennesker og at få slags målrettet trafik, der virkelig betyder noget.

Artikel marketing indebærer indsende en artikel til så mange gratis artikel directory hjemmesider som muligt. Søgemaskiner elsker gratis artikel directory hjemmesider. Og bedst af alt, det er tilladt en ressource box i slutningen af din artikel, hvor kunne du tydeligt viser dit navn samt tre links til din hjemmeside. Dette ville helt sikkert skabe nogle trafik til dit website!

Tricket er i at skrive en artikel, at folk ville elske at læse og at subtilt markedsføre dig selv, produkt eller en tjeneste, der tilbyder du gennem artiklen. Mener at den følgende artikel Skrivning tips i planlægningen af din artikel marketing kampagne:

1. skrive artiklen godt. Af dette mener jeg, at du skulle skrive artiklen i et gennemprøvet stil, der er blevet etableret i artiklen markedsføring. Web læsere er normalt mere utålmodig. I artiklen holde korte afsnit, konversation tone og stil venlige. Undgå jargons i den artikel, der gennemsnitlig mennesker ikke ville genkende. Men sørg for, at artiklen er grammatisk lyd, flyder godt, stavet rigtigt, og er faktuelt korrekt.

2. Skriv artikel med fokus. Lokalisere en genstand, du ønsker at drøfte. Emnet for artiklen skal være moderat relateret til dit produkt, service eller hjemmeside, som punktet her er at generere trafik til din hjemmeside. Stick med dette emne.

3. Hvis du ikke har tid til at skrive artiklen, kan du leje en ghostwriter at skrive artiklen for dig. Gebyrer for en 300-600 ord artikel spænder fra $5 til $50, men pengene bør ikke være en faktor, hvis du finder en ghostwriter, der er perfekt til artiklen. Derudover selve karakteren af en ghostwriting service er fortrolighed, så vælg en, som du kan stole til artiklen.

4. artikel bør være oplysende. Artiklen markedsføring bør ikke være en direkte salgstale, eller i det mindste en åbenlys. Læserne kan ikke lide annoncer forklædt som artikler. Formålet med artiklen markedsføring er at give læserne med noget nyttigt, noget, de ønsker at læse.

5. strategisk placere inden for de artikel søgeord, der er relevante for dit websted samt emnet for artiklen. Søgemaskiner elsker artikel directory hjemmesider, og oftere end ikke, hver side er indekseret separat. At gøre artiklen nøgleordet-rige ville invitere disse søgemaskinespiders som en sindssyg!

6. formatere artikel ressource boks. Hvad der er nødvendigt er en kort præsentation af dig selv. En eller to linjer er perfekt. Må ikke gå i detaljer. Gøre det relaterer til din hjemmeside og artiklens indhold. Tilføje links til forskellige sider på dit websted. De fleste artikel directory hjemmesider vil tillade op til tre links til dit websted.

7. opfordre læserne til at distribuere artiklen ved at tillade dem at genudgive artikel på deres hjemmeside, at e-mail det til deres venner, eller at bruge det i deres nyhedsbreve, forudsat at den artikel og ressource boks holdes intakt.

8. samle en liste over alle gratis artikel directory hjemmesider, som du kan finde forelægger. Kender de redaktionelle krav for hvert websted, og hvis artiklen vil passe dem. Indsend artikel til så mange websteder, artikel directory som muligt.

9. nu don’t stop skrive artikler! Skrive eller Kommissionen flere artikler og gentage hele processen. Det er stadig et tal spil. I flere artikler du har distribueret, jo større chancer vil du have for at blive læst af mange mennesker, og mere unikke links tilbage til dit websted, du vil have.

10. praksis tålmodighed. Skrive artikler kan være svært, men når din artikel er lagt på flere websteder, flere besøgende vil komme. Giv det tid. Artikel marketing viral karakter vil snart vise sig selv!

Så du se, hvorfor artiklen markedsføring er så vigtigt. Det er en af de nemmeste og billigste måder at få flere besøgende til din hjemmeside. Artiklen markedsføring også forbedrer dit websted rankings med søgemaskiner ved at have flere unikke links tilbage til dit websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.